IZGALMAS KÜLDETÉS A KÖRNYEZETTUDATOS JÖVŐÉRT

A titokzatos A. R. minden idejében Nicola Tesla, a híres fizikus munkásságát tanulmányozta, így végül sikerült megalkotnia egy olyan gépet, amely a kozmikus sugárzásból energiát tud előállítani. Egy betegség miatt azonban a gép nem készült el teljesen, csak a küldetést teljesítőkön múlik, hogy A. R. találmánya és ezzel az emberiség jövője veszélybe kerül-e.

A küldetés:
Az energiagép A. R. házában, egy titkos helyiségben található. Hogy pontosan hol, azt nem árulhatjuk el, megtalálásához logikára és csapatjátékra van szükség. A ház energiaszintje nagyon alacsony, de speciális akkumulátorokkal feltölthető plusz energiával. A küldetés tehát megtalálni először a házat működtető energiaközpontot, majd az energiagépet és stabilizálni a találmányt.

A küldetés teljesítésére 1 óra áll rendelkezésre. Vegyen részt csapatával az ALDI ingyenes játékában és mentse meg a találmányt a jövő számára!

A játékban részt vevők között kisorsolunk egy 150.000 forint értékű, egy 80.000 forint értékű és egy 40.000 forint értékű ALDI vásárlási utalványt.

A jutalom tehát nem marad el! Kalandra fel!